Share |

Nationaal Gladheidbestrijdingscongres 19 april 2018

Onder de titel Kennis van gladheidbeheer organiseert de NVRD het tweejaarlijks congres over gladheidbeheer. Het congres is dé ontmoetingsplaats voor alle professionals betrokken bij het gladheidbeheer op de Nederlandse wegen. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends in gladheidbeheer en welke innovaties staan ons te wachten? Zeker is dat smart cities en big data over weer, weggebruik en weggesteldheid invloed gaan hebben op het gladheidbeheer van de toekomst. Dit is dan ook het centrale thema van het congres; welke informatie komt er beschikbaar om je gladheidbeheer nog beter in te richten.

Net als in de vorige versie zal het congres van start gaan met inspirerende plenaire presentaties, is er aandacht voor innovaties in techniek en materieel en is er gelegenheid om verdiepende deelsessies over specifieke thema’s bij te wonen. Uiteraard wordt er voldoende plek ingeruimd om te netwerken en elkaar te ontmoeten.

Het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres vindt jaar plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Deze centraal gelegen plek biedt een perfecte locatie om het unieke concept van het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres te huisvesten.

 

 

NVRD

Programma

Locatie

2015-12-07T00:00:00

Hart van Holland Nijkerk

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Sprekers

Nieuws

Geen items gevonden.

Sponsoren

Met welk sponsorpakket zet u uw bedrijf in de spotlights tijdens het Gladheidbestrijdingscongres 2018? Neem contact op met degen@nvrd.nl